Венгер отново загатна, че остава и назова нов играч, който няма да вземе


Венгер отново загатна, че остава и назова нов играч, който няма да вземе
Снимка: Gulliver/ Getty Images

967 0

Бъдещето на Арсен Венгер все още не е решено, но всичко води до това той да остане в Арсенал, включително и последното му изказване по повод трансферната политика на тима.

Френският специалист обяви, че клубът следи изкъсо изявите на Килиан Мбапе, но в същото време беше откровен, заявявайки че финансовите възможности на клуба няма да позволят на "арилеристите" да го вземат.

"Ще е лъжа и лицемерие, ако ви кажа, че той не попада в плановете ни и не го следим. В същото време обаче нямаме нужните финансови средства, за да наддаваме за него, след като той вече е в категорията, в която го искат най-богатите клубове в света", каза Венгер по повод френския нападател.

Очаква се в следващите няколко седмици да стане ясно дали самият мениджър ще остане, или ще бъде заменен от друг. В момента Венгер се бори за влизане в топ 4, което е трудно постижимо, но все пак класира отбора за финал за ФА къп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички