Венгер: Ще помагам на Люнгберг, дайте му шанс

Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер изрази подкрепата си към временния мениджър на "артилеристите" Фреди Люнгберг, който пое управлението на първия отбор след уволнението на Унай Емери.

На пресконференция във вторник Люнгберг обяви, че ще се обърне за съвети към Венгер и своя сънародник Свен Йоран Ериксон, за да постигне успехи в новата си роля и евентуално да получи тази работа за постоянно. Венгер се надява, че Люнгберг ще получи шанс да се изяви и е готов лично да помогне на бившия шведски национал.

Почетино: Чакам нови проекти

Бившият вече мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино ще търси нова треньорска авантюра, след като бе уволнен като наставник на „шпорите“...

"Винаги ще се радвам да помагам на своите бивши играчи и на бившия си клуб. Ако той има нужда, винаги ще му помогна. Арсенал е в моето сърце и им желая успех. Фреди притежава великолепна целенасоченост. Той отдавна искаше тази работа, а сега има шанс. Дайте да му позволим да реализира идеите си и да го подкрепим", заяви Венгер.

Междувременно се появиха информации, че Интер ще опита да отмъкне звезда на Арсенал през лятото (повече по темата четете тук).

Още по темата

Please select answer!