Венгер: Разговарях с хора в Арсенал за завръщането ми


Венгер: Разговарях с хора в Арсенал за завръщането ми
Снимка: Guliver/GettyImages

14686 0

Големият френски треньор Арсен Венгер призна, че е имал разговор с ключови фигури в Арсенал относно завръщане в клуба. Той обаче разкрива, че не е готов да се завърне на "Емирейтс". 69-годишният треньор напусна Арсенал в края на сезон 2017/18 и оттогава не е тренирал друг отбор.

"Бях в контакт с някои хора в клуба, но не планирам да се върна в северен Лондон. Контактувах с хора от клуба, но почувствах, че когато си отидете така, не можете да бъдете наполовина вътре, наполовина вън", заяви специалистът пред beIN Sports.

"Все още е малко рано, може би, да се върна. Не съм се връщал в клуба, заяви Венгер и призна, че е отхвърлил няколко оферти в периода, в който е без отбор. - Бях изкушен и също малко се страхувах да се гмурна обратно веднага", допълни френската легенда.

"Осъзнах, че живях като някого в кома в продължение на 35 години, който се събуди и видя нещо различно в живота, освен моя клуб, моята игра и моята работа. Затова мислех, че може би трябва да анализирам това и да измина малко по-голямо разстояние", завърши Венгер. Вижте в този материал интересния треньор, който той си е бил избрал за свой наследник на "Емирейтс".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички