Венгер: Разговарях с хора в Арсенал за завръщането ми

Големият френски треньор Арсен Венгер призна, че е имал разговор с ключови фигури в Арсенал относно завръщане в клуба. Той обаче разкрива, че не е готов да се завърне на "Емирейтс". 69-годишният треньор напусна Арсенал в края на сезон 2017/18 и оттогава не е тренирал друг отбор.

"Бях в контакт с някои хора в клуба, но не планирам да се върна в северен Лондон. Контактувах с хора от клуба, но почувствах, че когато си отидете така, не можете да бъдете наполовина вътре, наполовина вън", заяви специалистът пред beIN Sports.

Арсен Венгер мисли върху четири оферти, връща се в най-скоро време

Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер е близко до това да се върне в професията, пишат в Англия. След края на миналия сезон той се раздели с "...

"Все още е малко рано, може би, да се върна. Не съм се връщал в клуба, заяви Венгер и призна, че е отхвърлил няколко оферти в периода, в който е без отбор. - Бях изкушен и също малко се страхувах да се гмурна обратно веднага", допълни френската легенда.

"Осъзнах, че живях като някого в кома в продължение на 35 години, който се събуди и видя нещо различно в живота, освен моя клуб, моята игра и моята работа. Затова мислех, че може би трябва да анализирам това и да измина малко по-голямо разстояние", завърши Венгер. Вижте в този материал интересния треньор, който той си е бил избрал за свой наследник на "Емирейтс".

Още по темата

Please select answer!