Венгер: Арсенал нямаше да вкара гол и още 2 часа, ако бяхме играли


Венгер: Арсенал нямаше да вкара гол и още 2 часа, ако бяхме играли
Снимка: Guliver/GettyImages

672 0

"Арсенал нямаше да вкара гол на Саутхемптън, дори и мачът да беше продължил още два часа", заяви мениджърът на лондончаните Арсен Венгер след срещата от четвъртфиналите на турнира за купата на лигата.

"Светците" спечелиха с 2:0 като гости, след като през първото полувреме попадения реализираха Джорди Класи и Райън Бертранд.

"Не бяхме достатъчно настойчиви през първото полувреме. Бяхме слаби в някои звена и си платихме за това, след като допуснахме два гола през първото полувреме. От този момент насетне предизвикателството като че ли стана твърде голямо. Просто не бяхме добри и в защита, и в нападение. Имах чувството, че нямаше да вкараме гол, дори и да бяхме играли още два часа", каза той.

"Доверих се на няколко резерви и те се възползваха от възможността да играят по фантастичен начин. Победата беше важна за нас и сме щастливи, че я спечелихме. Сега обаче е време да насочим поглед към мачовете ни от Висшата лига и Лига Европа", каза той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички