Ван Гаал разкритикува сериозно Гуардиола, не подмина и наставника на Аякс

Легендарният холандски наставник Луис Ван Гаал разкритикува мениджъра на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола. А причината е, че нито с Байерн Мюнхен, нито с "гражданите" до този момент не е спечелил Шампионска лига.

"Да спечелиш Висшата лига за втори път е фантастично. Гуардиола спечели всичко, което можеше, но най-високо ниво, в Шампионска лига, не успя. Нито с Байерн, нито със Сити", заяви Ван Гаал, като коментира и представянето на Ерик Тен Хаг начело на Аякс.

Гуардиола откачи срещу коментар на Клоп за трансферите в Сити и Ливърпул

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола изрази гласно несъгласието си и разочарованието си от изказването на Юрген Клоп, че "гражданите" жив...

"Тен Хаг и Гуардиола са твърде концентрирани върху собствените си отбор, а не върху съперника. Трябва да уважаваш съперника. Гуардиола и Тен Хаг имат невероятно качество в съставите си спрямо отборите на местно ниво, но в Шампионска лига нещата стоят по различен начин. В полуфинала срещу Тотнъм Тен Хаг изобщо не успя на реагира на промените през второто полувреме".

Манчестър Сити и Ливърпул ще се срещнат в мача за Къмюнити Шийлд през уикенда, а Сити ще имат сериозно предимство в срещата (вижте подробности в тази статия на SportLive.bg).

Още по темата

Please select answer!