Ван Дайк знае с какво няма да се занимава, след като прекрати кариерата си

Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк призна, че не възнамерява да се захваща с треньорската професия, когато сложи край на кариерата си, защото „светът може да бъде жесток“.

Холандският бранител е само на 28 години, но вече обмисля бъдещето си след края на професионалната кариера и заяви, че не се е насочил към треньорството, въпреки че иска да остане, въвлечен в играта. "В началото на моята кариера мислех, че мога да стана мениджър един ден, но на този етап вече не смятам така", сподели той.

Звезда на Ливърпул подписа нов договор

Ръководството на Ливърпул обяви днес, че звездата на тима Алекс Окслейд-Чембърлейн е подновил своя договор с клуба. С новото споразумение английс...

"Светът може да бъде много жесток… Има много хора с мнение, което може да ти се отрази – ако имаш право на избор, не би искал да си в подобни ситуации. Но смятам, че със сигурност ще бъде във футбола по един или друг начин. Няма да бъда анализатор, защото трябва да казваш определен тип неща, които дори не би искал да казваш, но се налага. Ще видим, имам добро око за спортни таланти, така че мога да се захвана с нещо подобно“, завърши холандецът. Ливърпул, който спечели и двата си двубоя от Висшата лига до момента, приема у дома Арсенал на „Анфийлд“ в събота.

А какви прилики видя Пиер Емерик-Обамеянг между Арсенал и Ливърпул - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!