Ван Дайк знае с какво няма да се занимава, след като прекрати кариерата си


Ван Дайк знае с какво няма да се занимава, след като прекрати кариерата си
Снимка: Getty Images/Guliver

5584 0

Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк призна, че не възнамерява да се захваща с треньорската професия, когато сложи край на кариерата си, защото „светът може да бъде жесток“.

Холандският бранител е само на 28 години, но вече обмисля бъдещето си след края на професионалната кариера и заяви, че не се е насочил към треньорството, въпреки че иска да остане, въвлечен в играта. "В началото на моята кариера мислех, че мога да стана мениджър един ден, но на този етап вече не смятам така", сподели той.

"Светът може да бъде много жесток… Има много хора с мнение, което може да ти се отрази – ако имаш право на избор, не би искал да си в подобни ситуации. Но смятам, че със сигурност ще бъде във футбола по един или друг начин. Няма да бъда анализатор, защото трябва да казваш определен тип неща, които дори не би искал да казваш, но се налага. Ще видим, имам добро око за спортни таланти, така че мога да се захвана с нещо подобно“, завърши холандецът. Ливърпул, който спечели и двата си двубоя от Висшата лига до момента, приема у дома Арсенал на „Анфийлд“ в събота.

А какви прилики видя Пиер Емерик-Обамеянг между Арсенал и Ливърпул - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички