Ван Дайк коментира слабата форма на Салах: Нуждае се от малко късмет


Ван Дайк коментира слабата форма на Салах: Нуждае се от малко късмет
Снимка: Getty Images/Guliver

2281 0

 

Лидерът в отбраната на Ливърпул Върджил ван Дайк коментира "бавното" начало на сезона за своя съотборник Мохамед Салах, който бе основният голмайстор на тима през миналата кампания. Египтянинът вкара три пъти в седем двубоя във Висшата лига, но е далеч от формата от предишния сезон. Според холандския бранител на Салах просто му липсва малко късмет. "Той продължава да работи здраво и си е същия играч. Просто се нуждае от малко късмет", смята холандецът. "Той не трябва да се притеснява, защото това е част от футбола".
Най-скъпата покупка на Ливърпул похвали Даниел Стъридж, който се превърна в герой, след като отбеляза красив изравнителен гол срещу Челси през уикенда. "Никога не съм се съмнявал в неговите качества. Знам на какво е способен и виждайки го да се труди толкова здраво на тренировките той ще заслужи повиквателна и за националния отбор. Всичко зависи от мениджъра, но се надявам на най-доброто за него", сподели Ван Дайк.

Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк коментира "бавното" начало на сезона за своя съотборник Мохамед Салах, който бе основният голмайстор на тима през миналата кампания. Египтянинът вкара три пъти в седем двубоя във Висшата лига, но е далеч от формата от предишния сезон.

Според холандския бранител на Салах просто му липсва малко късмет. "Той продължава да работи здраво и си е същия играч. Просто се нуждае от малко късмет", смята холандецът. "Той не трябва да се притеснява, защото това е част от футбола".

Най-скъпата покупка на Ливърпул не пропусна да похвали Даниел Стъридж, който се превърна в герой, след като отбеляза красив изравнителен гол срещу Челси през уикенда.

"Никога не съм се съмнявал в неговите качества. Знам на какво е способен и виждайки го да се труди толкова здраво на тренировките, той ще заслужи повиквателна и за националния отбор. Всичко зависи от мениджъра, но се надявам на най-доброто за него", сподели Ван Дайк.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички