ВИДЕО: Защитник от Висшата лига направи спасяването на сезона и бе изгонен


ВИДЕО: Защитник от Висшата лига направи спасяването на сезона и бе изгонен
Снимка: Getty Images/Guliver

3616 0

Защитникът на Борнемут Стив Кук се отличи с едно от най-впечатляващите спасявания в този кръг от Висшата лига, но вместо да получи похвали, получи червен картон от главния арбитър на срещата.

Причината, разбира се, бе повече от основателна, след като полевият футболист предотврати гол във вратата на "черешките", докосвайки топката с ръка. Събитията се развиха в 30-ата минута на срещата, когато Кук взе спонтанното решение да се хвърли в опит да избие топката.

Неговото съприкосновение с кълбото бе минимално, но достатъчно, за да предотврати гол. Съдията се нуждаеше от помощта на ВАР, за да установи дали наистина е имало докосване до топката, а след като бе потвърдено, отсъди дузпа за Норич и показа червен картон на Кук.

Дузпата бе реализира от Пуки, а попадението се оказа единствено в срещата, за да донесе победата на "канарчетата". В друга среща от Висшата лига пък Тотнъм изпусна победа, след като буквално милиметри разделиха "шпорите" от гол. Видео от порната ситуация, разгледана от ВАР, вижте в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички