ВИДЕО: Кейн вгорчи дебюта на Сари начело на Ювентус


ВИДЕО: Кейн вгорчи дебюта на Сари начело на Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

2953 0

Тотнъм постигна престижен успех над Ювентус с 3:2 в предсезонна контрола от турнира Международна купа на шампионите, играна в Сингапур. Това бе официален дебют на новия треньор на "Старата госпожа“ Маурицио Сари, който пристигна в Торино от Челси.

Лондончани започнаха по-добре срещата и поведоха чрез Ерик Ламела след малко над половин час игра, като така завърши и първата част, а всичко най-интересно остана за второто полувреме.

Завърналият се след престой под наем в Челси Гонсало Игуаин изравни в 56-ата минута, а малко след това голямата звезда на "бианконерите“ Кристиано Роналдо направи пълен обрат. Това обаче далеч не бе всичко в двубоя, след като възпитаниците на Маурисио Почетино на свой ред обърнаха развоя на събитията, за да се поздравят с крайния успех.

Героят от полуфинала-реванш с Аякс в Шампионска лига - Лукас Моура, възстанови равенството в 65-ата минута, а Хари Кейн оформи пълния обрат след изключително попадение от центъра на терена. В сряда "бианконерите“ играят с Интер, а "шпорите“ ще се изправят срещу Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички