ВИДЕО: Гари Кейхил счупил черепа на играч на Хъл Сити


ВИДЕО: Гари Кейхил счупил черепа на играч на Хъл Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

2001 0

Полузащитникът на Хъл Сити Райън Мейсън е получил фрактура на черепа по време на сблъсък със защитника на Челси Гари Кейхил, съобщава "Евроспорт".

Неприятният епизод се е случил в 12-ата минута на мача между двата английски тима във Висшата лига. По време на борба за топката Мейсън блъсна главата си с тази на съперника.

Веднага след това на терена влезе медицинският екип на Хъл, който използва кислородна маска, докато оказваше първа помощ на Мейсън. След това футболистът бе изнесен на носилка.

По-късно в болницата играчът на Хъл е диагностициран с фрактура на черепа, като по спешност му е направена операция. В момента животът на халфа е вън от опасност.

"Клубът потвърждава,че Райън Мейсън е получил фрактура на черепа в мача с Челси. Той бе закаран в болница, където претърпя операция. Райън се намира в стабилно състояние и ще остане в болница още няколко дни", се казва в официалното изявление на Хъл Сити.

Иначе мачът завърши с победа за Челси с 2:0 благодарение на головете на Кейхил и Диего Коща.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички