ВИДЕО: Фил Джоунс с най-фрапантния опит за странична ножица, който сте виждали


ВИДЕО: Фил Джоунс с най-фрапантния опит за странична ножица, който сте виждали
Снимка: Getty Images/Guliver

6156 0

Защитникът на Манчестър Юнайтед Фил Джоунс безспорно е една от най-колоритните личности в отбора, а вниманието на феновете към него често бива печелено - макар понякога това да не се дължи на играта му на терена. Джоунс е известен със странните физиономии, които прави по време на мач, а в последната приятелска среща англичанинът отново накара привържениците да се усмихнат.

Става въпрос за двубоя срещу Кристиансунд, спечелен от "дяволите" с 1:0 след късно попадение на Хуан Мата от дузпа. Попадението на Мата обаче едва ли може да се сравнява с един от опитите на Фил Джоунс да реализира гол в мрежата на норвежкия клуб. 

След малко повече от десет минути игра се стигна до разбъркване в наказателното поле, след което топката бе отклонена високо към Джоунс. Бранителят не се поколеба и за миг и моментално опита да реализира гол, скачайки акробатично за "странична ножица".

Отскокът на играча на "червените" обаче бе ужасно лош, а топката логично падна много ниско за подобен удар. Джоунс все пак успя да намери топката с крак, но я запрати право в дясната си ръка, с което блокира пътя на кълбото към вратата.

Междувременно стана ясно, че Манчестър Юнайтед е изгубил друг свой защитник за половин година поради контузия (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички