В рамките на година Юнайтед регистрира последователно два антирекорда заради Ливърпул и Арсенал


В рамките на година Юнайтед регистрира последователно два антирекорда заради Ливърпул и Арсенал
Снимка: Guliver/GettyImages

1838 0

Тимът на Манчестър Юнайтед определено не се наслади на най-успешната си година, а това е видно и от резултатите на отбора. Статистиката обаче показва, че тимът е регистрирал потресаващ антирекорд, който бе подобрен на два пъти в рамките на една година... с помощта на Арсенал и Ливърпул. 

Оказва се, че откакто статистиците от "Opta" водят своите проучвания (2004 г.), тимът на "червените дяволи" е регистрирал най-много удари в един мач срещу Арсенал и Ливърпул. Първи "артилеристите" чупят въпросния рекорд, като през декември 2017-а записват 33 удара за 90-те минути на "Емиратс", но това не е достатъчно за домакините, които губят мача с 3:1.

През следващия декември Ливърпул подобрява рекордния резултат, постигнат от "топчиите", като отправя 36 удара към вратата на "червените дяволи", а победата е за мърсисайдци, отново с резултат 3:1. Ливърпул обаче има и по-висок брой регистрирани удари срещу тим от Висшата лига - 37 срещу градския съперник Евертън.

Междувременно полузащитник на Ман Юнайтед остана лоялен към Жозе Моуриньо, като го защити пред медиите на Острова. Вижте повече подробности в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички