В Сити са сигурни: Агуеро може да подобри рекорда на Шиърър


В Сити са сигурни: Агуеро може да подобри рекорда на Шиърър
Снимка: Getty Images/Guliver

1079 0

Полузащитникът на Манчестър Сити Бернардо Силва сподели, че неговият съотборник в тима на "гражданите" Серхио Агуеро може да подобри върховото постижение на Алън Шиърър от 260 гола във Висшата лига.

Аржентинецът реализира второто попадение за ,,небесносините“ при успеха над Брайтън с 2:0 в последния кръг, изравнявайки се с Алън Шиърър от Нюкасъл на третата позиция във вечната ранглиста при голмайсторите за своите клубове. Пред тях са само Уейн Рууни от Манчестър Юнайтед с 183 и Тиери Анри от Арсенал с 175.

"Серхио е най-добрият реализатор в историята на Манчестър Сити. Той е легенда не само за клуба, но и за английската Висша лига, един от най-добрите нападатели в света без никакво съмнение. Чудесно е, че той е в състава ни. Всеки сезон отбеляза по 30 гола или повече. Присъствието му на терена ни помага изключително много.

ЮВЕНТУС СЕ ПРИЦЕЛИ В ЗВЕЗДА НА МАНЧЕСТЪР СИТИ

Всички се надяваме той да остане на "Етихад". Мисля, че той може да подобри рекорда на Шиърър. Има потенциал да го стори. Всеки сезон той вкарва повече и повече и вярваме, че Серхио ще продължи да бъде в основата на много титли тук в Манчестър“, завърши португалецът. Възпитаниците на Пеп Гуардиола се изкачиха на върха в Премиършип след победата над Брайтън с по-добра голова разлика пред втория Ливърпул. Двата отбора се изправят един срещу друг в дербито на Висшата лига на ,,Анфийлд“ в неделя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички