В Шампионска лига и Висшата лига само един тим не е осъществил трансфер


В Шампионска лига и Висшата лига само един тим не е осъществил трансфер
Снимка: Gulliver/GettyImages

2279 0

Летният трансферен прозорец в Англия ще затвори само след няколко дни и всички отбори се опитват да осъществят сделки в последните часове, въпреки че почти всички отбори вече се подсилиха достатъчно за старта на сезона. Прозорецът продължава до края на август в останалите първенства, но до момента само един представител на Висшата английска лига и Шампионска лига не е осъществил нито една покупка на нов играч.

Това е английският Тотнъм, който в последните години се опитва да се "намърда" активно в спора на грандовете в Англия. "Шпорите" обаче не са взели нито един играч през лятото, а Маурисио Почетино вече показва в интервютата си недоволството от този факт.

Лондонският тим има нужда от подсилване в състава, за да атакува както Висшата лига, така и останалите турнири, в които участва. Но до момента не е предприел никакви ходове на трансферния пазар, а в момента медиите в Англия дори не пускат слухове за това кой може да се озове на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм". Освен това президентът на тима Даниел Леви е изразил готовност да продаде трима от важните играчи в тима - Тоби Алдервейрълд, Муса Дембеле и Дани Роуз.

Сред феновете на Тотнъм все още има надежда, че ще бъдат осъществени поне един-два входящи трансфера, които да усилят конкуренцията в състава на аржентинския мениджър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички