В Манчестър Юнайтед готвят нови големи промени при издънка срещу Кардиф в последния кръг


В Манчестър Юнайтед готвят нови големи промени при издънка срещу Кардиф в последния кръг
Снимка: screenshot

4201 0

През декември миналата година ръководството на Манчестър Юнайтед взе решение да уволни Жозе Моуриньо. Неговото място бе заето от Оле Гунар Солскяер, който бе назначен като временен наставник, но след серия от впечатляващи резултати, норвежецът получи поста за постоянно.

От този момент обаче играта на "червените дяволи" отново тръгна надолу. Първо тимът записа куп незадоволителни резултати на Острова, а след това бе отстранен и от Шампионска лига. За капак 20-кратните шампиони на Англия не успяха да се класират в Топ 4 и през следващия сезон няма да играят в турнира на богатите.

Сега ръководството на тима е взело ново важно решение. Ако в последния кръг Юнайтед претърпи загуба от изпадналия Кардиф, Sky Sports" твърди, че Солскяер ще трябва да се прости с поста си и през лятото ще се търси нов мениджър на неговото място.

По-рано днес се появи и информацията, че Андер Ерера ще напусне клуба след края на сезона. Какво обръщение направи халфа към феновете вижте в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички