В Испания откроиха слабите страни на Манчестър Сити преди сблъсъците с Реал Мадрид


В Испания откроиха слабите страни на Манчестър Сити преди сблъсъците с Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

2650 0

Манчестър Сити отново стъпи накриво във Висшата лига след равенствo с Кристъл Палас, като медиите в Испания веднага обърнаха внимание на слабостите на "гражданите". Както е известно английският шампион ще се изправи срещу Реал Мадрид на 1/8-финалите в Шампионска лига.

Отборът на Хосеп Гуардиола в момента е на 13 точки от Ливърпул, който е и с два мача по-малко. "Остават още много срещи, които трябва да изиграем през сезона и сме длъжни да си осигурим място в Шампионска лига през следващата година", заяви Гуардиола.

Според Marca се вижда, че Сити страда от ефективност в атака. След 25 отправени удари от страна на отбора, то успя да се разпише едва 8 минути преди края. А в края на двубоя Палас се нуждаеше от едва 5 удара, за да се разпише два пъти. В Шампионска лига със сигурност Гуардиола ще се постарае това да не е така, тъй като трофеят от този турнир остава голямата цел за английския клуб. А в Англия междувременно сериозно разбуниха духовете около Гуардиола с този слух (вижте подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички