В Англия отписаха Арсенал и Юнайтед от битката за Топ 4


В Англия отписаха Арсенал и Юнайтед от битката за Топ 4
Снимка: Gulliver/GettyImages

1434 0

Букмейкърите на Острова са уверени, че Арсенал и Манчестър Юнайтед няма да намерят място сред първите четири отбора в Премиършип. Шансовете на "артилеристите" за зона Шампионска лига намаляха съществено след вчерашното поражение от Кристъл Палас с 3:0 на "Селхърст Парк".

Специалистите от авторитетната къща за залози "William Hill" определиха коефициент за Манчестър Юнайтед 4.5 и за Арсенал 5.0 за попадане в Топ 4. В същото време букмейкърите са убедени, че Тотнъм, Манчестър Сити и Ливърпул ще бъдат в четворката в края на сезона и ставките за тях са съответно 1.01, 1.11 и 1.22. Това е направено и с оглед на календара до края на шампионата. На Манчестър Юнайтед му предстоят мачове с Челси, Манчестър Сити, Арсенал и Тотнъм, плюс двубои в Лига Европа. Арсенал ще играе с Юнайтед, Тотнъм, Лестър, Евертън и срещу Манчестър Сити за Купата на Футболната асоциация.

Календарът на Ливърпул изглежда най-добър, тъй като отборът на Юрген Клоп вече игра с всички представители на горната част от таблицата. Мърсисайдци обаче загубиха няколко свои играчи и никак няма да им бъде лесно до края. Крилото Садио Мане отпадна до края на сезона, а е неизвестно кога на терена ще се върнат Хендерсън и Лалана.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички