В Англия отново разбуниха духовете със слух за бъдещето на Гуардиола


В Англия отново разбуниха духовете със слух за бъдещето на Гуардиола
Снимка: Getty Images/Guliver

2692 0

Не спират спекулациите около бъдещето на Хосеп Гуардиола, след като Манчестър Сити все повече се отдалечава от първото място във Висшата лига. Поредната такава е, че Пари Сен Жермен ще направи огромни усилия, за да го привлече.

Френският шампион ще се опита да изкуши Пеп Гуардиола, твъди Express. Предвид несигурното бъдеще на испанския специалист в Манчестър от "Парк де Пренс" готвят голяма оферта. По-рано Гуардиола бе свързван и със завръщане в Барселона, като от каталунския клуб преди няколко дни назначи Кике Сетиен за нов наставник.

Гуардиола има договор на „Етихад Стейдиъм“ до юни 2021-ва година. През настоящия сезон обаче започнаха спекулации за неговото напускане, след като Манчестър Сити не успява да се справи с конкуренцията на Ливърпул и „гражданите“ изостават на 14 точки от лидера в класирането в Англия. През последните 3 години и половина, в които е начело на  испанският мениджър спечели два пъти Висшата лига, както и всеки друг трофей в страната. Въпреки това неговият тим в три поредни години не успява да премине фазата на четвъртфиналите в Шампионска лига. А защо Гуардиола превъртя социалните мрежи с причината, поради която Марез е "неразрушим" (вижте в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички