В Англия обвиниха Моуриньо, че не уважава играчите си


В Англия обвиниха Моуриньо, че не уважава играчите си
Снимка: Getty Images/Guliver

1757 0

Асоциацията на професионалните футболисти в Англия взе отношение по повод на критиките на Жозе Моуриньо към защитниците Крис Смолинг и Люк Шоу, предаде "Independent".

От дружеството призоваха мениджъра на Манчестър Юнайтед да покаже повече уважение към играчи, които имат някакви проблеми.

Португалецът обвини Шоу и Смолинг, че не са искали да превъзмогнат бариерата на болката и да играят в мача със Суонзи,

Въпреки че двамаъа не играха "червените дяволи" спечелиха с 3:1 двубоя с "лебедите". Моуриньо заяви, че двамата футболисти не са достатъчно"смели".

"Бях разочарован от това, защото познавам добре двамата футболисти. Те са силни характери, но имат лични проблеми, които смятам, че не е редно да споделям", каза Гордън Тейлър, изпълнителен директор на Асоциацията на професионалните футболисти.

Смолинг пропусна няколко мача на Юнайтед заради контузия на стъпалото, но въпреки това игра на инжекции срещу Челси. Шоу наскоро се завърна след 10 месечно отсъствие от терени.

Той получи лошо счупване на крака в мач от Шампионсаката лига срещу ПСВ Айндховен. През септември 21-годишния талант беше набеден от Моуриньо за главен виновник за поражението от Уотфорд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички