Удивително! Семейство Глейзър чакат титлата от Юнайтед чак след 3 години


Удивително! Семейство Глейзър чакат титлата от Юнайтед чак след 3 години
Снимка: Getty Images/Guliver

2007 0

Собствениците на Манчестър Юнайтед - семейство Глейзър, не очакват отборът да се бори за победа във Висшата лига през настоящия сезон, съобщават медии в Англия. Миналото лято мениджърът Оле Гунар Солскяер, със съгласието на шефовете на клуба, пое рязък курс към подмладяване на състава и вече кани само онези играчи, за които финансовият въпрос е второстепенен при избора на клуб.

В английския гранд очакват, че това преструктуриране, започнато от Солскяер, ще отнеме 3 години. Затова ръководството не очаква от настоящия отбор да се бори в близко бъдеще с Манчестър Сити и Ливърпул за титлата. Те няма да искат трофея от норвежкия треньор нито през този сезон, нито през следващия. Сезон 2021/22 е най-ранната, през която Глейзър ще искат шампионската титла от "червените дяволи".

Уточнява се, че този тригодишен план не дава гаранции на Солскяер, че той ще остане в клуба за този период. Ако специалистът се провали, Юнайтед ще му търси заместник, когато това бъде наложително. Междувременно се появи информация, че кандидатурата на българската звезда Димитър Бербатов се разглежда за поста спортен директор в клуба. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички