УЕФА глоби Моуриньо и Манчестър Юнайтед


УЕФА глоби Моуриньо и Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Gulliver

1018 0

Манчестър Юнайтед и Жозе Моуриньо бяха глобени заради закъснението си преди срещата с Валенския на "Олд Трафорд" в Шампионска лига. УЕФА глоби "червените дяволи" с 15 000 евро за закъснението, което доведе до забавяне началото на срещата с около 10 минути.

Мениджърът на „червените дяволи“ Жозе Моуриньо получи получи предупреждение за този случай, след като оправда се полицията в града, която не е осигурила ескорт на клубния автобус и той е пътувал с 45 минути повече до "Олд Трафорд".

Според правилника на Шампионска лига и двата отбора трябва да бъдат на стадиона 75 минути преди първия съдийски сигнал, а домакините са пристигнало 45 минути преди мача. Европейската централа глоби Юнайтед с 5000 евро заради късното пристигане на стадиона и 10 000 евро заради забавянето на началото на двубоя, завършил с нулево реми.

Днес от 14:30 е дербито между Юнайтед и Челси на "Стамфорд Бридж". Как Моуриньо може да "излъже" Челси - за игровата схема, фланговете и Лукаку - четете в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички