Трио английски тима в битка за талант на Реал Мадрид


Трио английски тима в битка за талант на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

2093 0

Отборите от Чемпиъншип Мидълзбро, Дабри Каунти и Астън Вила са обявили своето желание да привлекат младия талант на Реал Мадрид Мартин Йодегаард, съобщава TEAMtalk. "Белия балет" е готов да даде под наем своя играч, за да трупа опит и да се развива в отбор, в който ще получава достатъчно игрово време.

Талантливият норвежец бе привлечен през 2015 година от норвежкия отбор Стрьомгодсет, когато бе едва на 16 години. След трансфера на младежа мнозина фенове останаха възмутени от невероятната сума, която заплатиха "белите" на отбора, а и заплатата, която обещаха на Йодегаард.

През миналия сезон Йодегард бе отдаден под наем на холандския Хееренвен, където записа 38 мача и отбеляза 3 попадения. С екипа на Реал обаче норвежецът има само един мач, което е и причината отново да се търси отбор за играча.

Трансфер за футболиста във Висшата лига няма как да се случи, след като трансферният пазар вече затвори, но в Чемпиъншип е възможно да се осъществи подобен трансфер под наем. Селекционерът на Дарби Франк Лампард изглежда най-близо до подписа на футболиста.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички