Трети пореден двубой без победа за Ман Юнайтед, Саутхемптън взе точка у дома


Трети пореден двубой без победа за Ман Юнайтед, Саутхемптън взе точка у дома
Снимка: Getty Images/Gulliver

4237 0

Манчестър Юнайтед не успя да запише победа в трети пореден двубой. Като гост отборът на Оле Гунар Солскяер стигна до равенство - 1:1, със Саутхемптън.

През първото полувреме домакините бяха много активни и търсеха попадения, като леко изненадва Даниел Джеймс откри резултата в 11-ата минута. Това е негов трети гол от началото на сезона. Той напредна в наказателното поле, след което насочи по страхотен начин топката към горния ляв ъгъл на вратата на Гън.

През втората част Саутхемптън стартира по-добре и изравни след около час игра, когато центриране на Кевин Дансо бе засечено с глава от Яник Вестергаард за 1:1. Играта бе равностойна, но четвърт час преди края на редовното време Дансо бе изгонен за втори жълт картон след грубо влизане в краката на Скот Мактоминей. До края на терена имаше само един отбор, но Юнайтед така и не успяха да стигнат до успеха въпреки ударите на Маркъс Рашфорд, Ашли Йънг и Джеси Лингард.

Така "червените дяволи" са вече без победа в трети последователен двубой от първенството след равенството с Уулвърхемптън и загубата от Кристъл Палас. За „светците“ това бе втори пореден мач без загуба след успеха при гостуването на Брайтън. В следващия кръг Саутхемптън гостува на новака Шефилд Юнайтед, докато отборът на Солскяер приема у дома Лестър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички