Тотнъм се измъкна срещу Фулъм в последните секунди


Тотнъм се измъкна срещу Фулъм в последните секунди
Снимка: Getty Images/Guliver

922 0

Отборът на Тотнъм спечели 17-а победа от началото на сезона. "Шпорите" спечелиха градското дерби с Фулъм с 2:1, като Хари Уинкс донесе победата на своя тим в последните секунди.

С тази победа играчите на Маурисио Почетино вече имат в актива си 51 точки и се въползваха от победата на Арсенал над Челси, за да "дръпнат" с 4 точки пред "сините". Фулъм остава в зоната на изпадащите със скромните 14 точки.

Домакините започнаха силно и още от първите минути се видя ефектът от привличането на Райън Бабел. Холандското крило непрестанно тормозеше защитата на Тотнъм и в 17' се стигна до попадение. При центриране от корнер Фернандо Йоренте си вкара автогол, след като не успя да изчисти и топката срещна прасеца му, за да влети в мрежата на Юго Лорис. В 34' Деле Али върна гостите в мача. През втората част Тотнъм стигна до успеха буквално в последните секунди, след като Хари Уинкс се разписа. В третата минута от добавените три офанзивният футболист засече центриране с глава и донесе трите точки на своя тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички