Тотнъм пoиска 350 млн. евро от кандидат номер 1 за Хари Кейн

Реал Мадрид не се е отказал от привличането на нападателя на Тотнъм Хари Кейн. Мадридчани възнамеряват да осъществят трансфера през идващото лято, но ще срещнат немалки трудности за това, съобщават в Испания.

Според информацията през декември Реал е контактувал с "шпорите" по повод трансфера на англичанина. От Тотнъм са обявили, че могат да пуснат нападателя след края на сезона, и то срещу 350 милиона евро.

Реал Мадрид вадят 200 млн. евро за един от голмайсторите в Европа

Ръководството на Реал Мадрид продължава да следи нападателя на Тотнъм Хари Кейн, като "белия балет" е готов да отправи оферта на стойност 200 млн...

КЕЙН СЕ ЗАКАНИ: ИСКАМ ДА ПОДОБРЯ РЕКОРДИТЕ НА МЕСИ

От испанския клуб смятат да изчакат края на сезона, за да разберат дали "шпорите" ще са променили позицията си. Тотнъм осъзнава отлично колко е важно да задържат в клуба своя голмайстор. През март тази година клубът разчита да се премести на новия си стадион.

Най-скъпият футболен трансфер в историята досега е този на Неймар от Барселона в ПСЖ. Френският клуб плати за бразилеца 222 милиона евро. Как коментира самият Кейн възможността да премине в Реал - четете тук. 

Още по темата

Please select answer!