Топ агент: Барселона искаше Ериксен, но провалиха трансфера му, затова взеха Коутиньо


Топ агент: Барселона искаше Ериксен, но провалиха трансфера му, затова взеха Коутиньо
Снимка: Gulliver/GettyImages

2428 0

Поредната голяма новина от света на футбола бе разкрита. Това се случи пред датския вестник "BT", като известният агент Байрам Тутумлу разкрива за световен трансфер, който е бил провален.

Става въпрос за интереса на Барселона към звездата на Тотнъм Кристиан Ериксен, като тези слухове обикалят Европа от няколко месеца. Колко възможно обаче е той да напусне? Тутумлу разказва интересна история от последните два трансферни прозореца именно за тази случка.

"Кристиан Ериксен ме покани у тях през септември, като още тогава ме попита какво трябва да направи, за да отиде в по-голям отбор. Отвърнах му, че всъщност един много голям отбор се интересува от него. 

Когато посетих Барселона, президентът на тима Хосеп Мариа Бартомеу каза, че Ериксен се е превърнал в един от най-големите играчи на Дания след Микаел Лаудруп. За това казах на Ериксен, че Барселона го иска. Всичко свърши с факта, че накрая Барса взе Коутиньо. Това е, защото неговият агент (б.р. Мартин Шуутс), който сам провали трансфера.

Още комуникирам с Ериксен и му казах, че може да отиде в много по-голям отбор, но не с този агент. Бащата на Ериксен обаче е добър човек, свестен. Знам, че той ще оправи нещата и скоро Ериксен може да отиде в по-голям отбор", споделя Тутумлу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички