Тим от Англия се "прослави" със свой играч, шофиращ в нетрезво състояние


Тим от Англия се "прослави" със свой играч, шофиращ в нетрезво състояние
Снимка: Getty Images/Guliver

1349 0

Нападателят на Стоук Сити - Сайдо Берахино, бе задържан от английските власти, след като бе хванат да управлява автомобила си в нетрезво състояние. Играчът се е качил зад волана, въпреки че е употребил алкохол.

От полицията съобщават, че са забелязали да приближава към тях автомобил с превишена скорост, което е наложило и проверката на автомобила. По-късно става ясно, че лицето шофира след употреба на алкохол, а за нещастие на "грънчарите" - това е техният нападател Берахино.

25-годишният нападател следва да се яви в съда на 6 март. Берахино е изложил любопитна версия пред полицията. Стрелецът на Стоук твърди, че минути преди да бъде спрян от полицията, няколко мъже са заобградили автомобила му, като са откраднали часовника му. Властите подчертават, че няма арестувани за това обвинение, но разследването продължава.

Междувременно се появи любопитно проучване, което показва, че близо 90% от футболните фенове в Англия са свидетели на расистки обиди. Повече подробности - вижте тук.

от футболните фенове са свидетели на расистки обиди

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички