Тежката контузия на бранител на Арсенал се потвърди


Тежката контузия на бранител на Арсенал се потвърди
Снимка: Getty Images/Guliver

1094 0

От Арсенал потвърдиха тежката контузия на централния защитник на тима Роб Холдинг. Бранителят ще отсъства от терените в следващите между 6 и 9 месеца поради разкъсани кръстни връзки на лявото коляно.

Припомняме, че той бе изнесен на носилка при равенството на "артилеристите" срещу Манчестър Юнайтед на ,,Олд Трафорд“ в сряда. 23-годишният футболист ще се подложи на операция в близките дни, като очакваният възстановителен процес означава, че играчът може да пропусне началото на следващия сезон във Висшата лига.

"Искам да благодаря на феновете, футболистите и целия персонал за подкрепата през последните два дни. Бе тежко да се контузя в толкова силен период за тима“, заяви Холдинг в Twitter. Младият защитник получи титулярни минути, замествайки доскоро контузения Сократис Папастатопулос. Той замени гърка при домакинския успех на Арсенал над Евертън на 23 септември и започна като титуляр в следващите девет последователни мача.

Като резерва на мястото на Холдинг в двубоя с Манчестър Юнайтед влезе Щефан Лихщайнер, като се очаква 34-годишният швейцарец да стартира като титуляр едва за втори път от началото на кампанията в срещата с Хъдърсфийлд в събота. Капитанът на ,,артилеристите“ Лоран Косчелни е все по-близо до завръщане в стартовите 11 след лекуване на травма на ахилеса, която му попречи да участва на Световното първенство в Русия. 

По-рано днес пък се появи информация как играчи на Арсенал са купонясвали с наркотичното вещество райски газ. Ето кои футболисти

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички