Тежка вратарска грешка върна Арсенал в топ 4 в Англия (ВИДЕО)


Тежка вратарска грешка върна Арсенал в топ 4 в Англия (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

1827 0

Тежка вратарска грешка върна Арсенал в топ 4 на Висшата лига на Англия. Вратарят на домакините от Уотфорд Бен Фостър подцени ситуацията и вместо да изчисти върната от защитата топка, я поведе във вратарското поле. Нападателят на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг притича и сложи крак пред топката, която отскочи във вратата. Това се случи в 10-та минута на гостуването на Арсенал в Уотфорд и остана единственият гол в мача.

С победата лондонският клуб събира 66 точки и заема 4-то място във временното класиране. В борбата за третата и четвъртата позиция в класирането, които дават право на участие в Шампионска лига, са замесени 4 отбора. Тотнъм, Арсенал, Челси и Манчестър Юнайтед са събрани само в 3 точки, като имат да изиграят по още 5 мача, с изключение на Челси, на които остават 4 двубоя. До края на сезона Тотнъм и Манчестър Юнайтед имат мачове с основния претендент за титлата Манчестър Сити. След това Юнайтед и Челси ще играят директен двубой.

За домакините в днешния мач - Уотфорд, резултатът не беше от решаващо значение. Отборът се намира далеч както от зоната на изпадащите, така и от местата, даващи право на участие в европейските клубни турнири.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички