"Telegraph" разкри една от причините за напускането на Венгер


"Telegraph" разкри една от причините за напускането на Венгер
Снимка: Getty Images/Guliver

2175 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер разкри, че една от причините за раздялата му с клуба в края на сезона е разцеплението между феновете на отбора. Французинът е взел важното решение, защото се е боял, че присъствието му в клуба като мениджър ще навреди на глобалния имидж на Арсенал, съобщава "Telegraph".

Както е известно, преди специалистът да обяви раздялата си с клуба, фенове на "артилеристите" често се изказваха за бъдещето на треньора - в социалните мрежи, в Youtube и на трибуните. Често там можеха да се забележат банери с призив за неговото напускане.

Запитан от британския журналист дали разцеплението между феновете също не нанася вреда на клуба, Венгер заяви:

"Не съм обиден и не искам да правя глупави заглавия. Аз не мразя феновете. Не става дума за привържениците. Феновете не бяха щастливи, разбирам го, аз трябва да живея с това и мога да го приема. Смятам, че Арсенал е уважаван по цял свят, много повече, отколкото в Англия. Нашите фенове не предоставиха картина на единство в клуба, каквато виждам извън пределите на страната. Това беше катастрофално", казва специалистът, цитиран от изданието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички