Те наистина си повярваха - отбор от Висшата лига пожела £110 млн. за свой играч


Те наистина си повярваха - отбор от Висшата лига пожела £110 млн. за свой играч
Снимка: Getty Images/Guliver

2179 0

Новакът във Висшата лига Уулвърхемптън изненада всички с информацията, че ще иска поне 110 млн. паунда, за да се раздели с младия си полузащитник Рубен Невес, твърди "The Times". "Вълците", които завършиха наравно с Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд" в последния кръг, не смятат да се разделят с таланта си.

Рубен Невес е едва на 21 години, а вече играе на високо ниво за състава на Уулвс. Португалецът бе охажван през лятото от двата гранда от Манчестър - Сити и Юнайтед, но до трансфер така и не се стигна. Невес пристигна в щаба на "вълците" през 2017 година от състава на Порто.

За Порто Невес изигра 59 мача, в които успя да отбележи три попадения. През лятото на 2017 година "вълците" заплатиха сума от порядъка на 15 млн. паунда за младока, като той изигра ключова роля за промоцията на Уулвс през сезон 2017/18.

Невес е използван най-често като дефанзивен халф, като играта му се характеризира с отлично първо докосване, за което е сравняван с неговия сънародник Жоао Моутиньо. Невес не се притеснява да навлиза дълбоко напред и да се включва в атаките на отбора. Португалецът има отлично виждане върху играта и умее да се позиционира добре.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички