Тами Ейбрахам се размина със сериозна контузия


Тами Ейбрахам се размина със сериозна контузия
Снимка: Getty Images/Gulliver

2452 0

Нападателят на Челси Тами Ейбрахам най-вероятно се е разминал със сериозна контузия, въпреки че вчера напусна принудително терена в болка по време на двубоя с Валенсия от Шампионска лига.

Малко преди почивката на двубоя на "Местая" Ейбрахам падна лошо и изпита силна болка в областта на хълбока, като не успя да напусне сам терена и бе изнесен на носилка за прегледи. 22-годишният нападател вече се чувства по-добре и вярва, че скоро ще се завърне на терена.

"Сега съм много по-добре, отколкото в началото, когато се притеснявах от най-лошото. Вече мога да ходя и да се движа, така че се надявам, че няма да имам нужда от много време за възстановяване. Ще ми направят скенер, но се надявам, че е само натъртване. Удариха ме с коляно в областта на хълбока, така че се надявам, че не е нищо сериозно", сподели Ейбрахам пред клубната телевизия на Челси.

 "Винаги ми е било мечта да играя в Шампионска лига и не искам да спираме дотук, така че се радвам, че всичко е в нашите ръце", допълни английският национал след равенството 2:2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички