Сър Алекс с гневен коментар: Мино Райола е отрепка


Сър Алекс с гневен коментар: Мино Райола е отрепка
Снимка: Getty Images/Guliver

2127 0

Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед Алекс Фъргюсън разкри какво мисли за футболния агент Мино Райола, който стана много известен покрай трансфера на Пол Погба в "червените дяволи".

Фъргюсън се върна назад във времето, през 2012 година, когато Погба избра да напусне академията на "Олд Трафорд" и да премине в Ювентус. Според бившия мениджър, французинът се е подвел по думите на Райола и затова е напуснал, а след това се стигна до връщането му и рекордния трансфер от 100 млн. евро. 

"Добре бяхме запознати с качествата на Пол Погба. Знаехме, че е добър играч, предложихме му добър договор. Но той имаше слаб агент. Мино Райола е отрепка," заяви Фъргюсън пред английските медии. 

Преди време в биографията си той отново не се изказа по адрес на Райола, пишейки: "Има един или двама футболни агенти, които не харесвам. И един от тях е Райола". Мино неведнъж пък се е защитавал, акзвайки, че решението на Погба преди 5 години е било правилно, тъй като сър Алекс не е искал най-доброто за играча и не е вярвал в способностите му. 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички