Сух терен, болест, вятър и телевизия - какво ще е следващото оправдание на Клоп?


Сух терен, болест, вятър и телевизия - какво ще е следващото оправдание на Клоп?
Снимка: Guliver/GettyImages

2897 0

Феновете на Ливърпул започват сериозно да губят търпение, що се отнася до мениджъра на тима Юрген Клоп. Особено като се има предвид постоянното редуване на силни с много слаби мачове. Освен това германският специалист често е обвиняван, че прави сериозни тактически грешки в мачове, които би трябвало да печели.

Другият голям проблем с бившия наставник на Борусия (Дортмунд) започва да се оправдава с прийоми, за които доскоро се подиграваха на други мениджъри и най-вече Жозе Моуриньо. Повод за подигравките към Клоп този път стана оправданието, че телевизията "BT Sport", която излъчва мачовете от ФА къп, е "наредила" мачът срещу Уест Бромич да приключи възможно най-бързо, като по този начин се попречи на Ливърпул да стигне поне до равенство срещу Албиън.

Главният рефер на срещата даде 4 минути продължение, което не стигна на мърсисайдци, а след срещата излезе информация, че Клоп е обвинил директно "BT Sport" във влияние върху решението на съдията. Разбира се, от телевизията отрекоха каквото и да е вмешателство в работата на съдийската бригада.

Това обаче даде повод на феновете да се разровят в историята на Клоп на "Анфийлд", като излязоха много интересни цитати от страна на германския специалист. Например, срещу Саутхямптън и загубата през миналия сезон той обвини "силния вятър" за поражението, хвалейки своите футболисти за представянето им в мача.

В друг скорошен случай Клоп отдаде загуба на "сух терен". Не е нужно дори да отбелязваме, че подобни условия важат за играчите и на двата отбора. Срещу Суонси пък Клоп обяви, че преди мача срещу борещия се за оцеляване тим отборът не е провел "тактическо занимание", заради многото болни в отбора. Суонси е сред отборите с най-слаба защита в лигата.

Под статията може да видите заглавията от изказванията на Юрген Клоп, а като коментар може да оставите какво смятате, че ще е следващото оправдание на мениджъра при слаб резултат:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички