Стивън Джерард обмисля привличането на нападател от Ливърпул


Стивън Джерард обмисля привличането на нападател от Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

3571 0

Мениджърът на Глазгоу Рейнджърс Стивън Джерард обмисля да подсили атаката на своя отбор с играч от бившия си клуб Ливърпул, в който прекара почти цялата си футболна кариера. Става въпрос за англичанинът Доминик Соланке, твърди "Daily Star".

Соланке не успява да намери място сред титулярите на "Анфийлд" поради сериозната конкуренция в атаката на мърсисайдци. Именно затова от ръководството на "червените" търсят опции, които да позволят на нападателя да се развива.

Ливърпул и Рейнджърс поддържат добри контакти благодарение на Стивън Джерард, като вече няколко играчи от състава на Юрген Клоп бяха изпратени под наем в тима на бившия капитан на Ливърпул. Сега Стиви Джи се надява да работи и със Соланке, като трансферът може да се осъществи, както под наем, така и за постоянно.

Отборите от Висшата лига Кристъл Палас и Хъдърсфийлд също проявяват интерес към Соланке, като се очаква бъдещето на нападателя да бъде решено с навлизането в януарския трансферен прозорец.

Междувременно стана ясно, че мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп има едно-единствено селфи с футболист на своя телефон. Кой е играчът - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички