Стиви Джи с решителни промени в Рейнджърс, които могат да засегнат Ливърпул


Стиви Джи с решителни промени в Рейнджърс, които могат да засегнат Ливърпул
Снимка: Gulliver/GettyImages

1394 0

Легендата на Ливърпул и настоящ треньор на Глазгоу Рейнджърс Стивън Джерард има желанието да направи решителни промени в част от трансферите на клуба, а това може да засегне пряко и тима от "Анфийлд". Наставникът на шотландския гранд иска на всяка цена да подобри играта на "плюшените мечета", но това може да навреди на Ливърпул.

Джерард започна своята треньорска кариера по сравнително добър начин, като след пет изиграни мача в първенството, неговият отбор е записал две победи, две равенства и една загуба. Рейнджърс се намира на седма позиция в първенството, но е с мач по-малко от останалите шотландски отбори. При победа тимът на Джерард ще се изкачи до второто място в шампионата.

Дългогодишният национал на Англия иска да задържи в своя отбор играчите, които са под наем в Рейнджърс. Джерард се надява да задържи четирима играчи, а сред тях попадат и двама футболисти, които са притежание на Ливърпул - Райън Кент и Овие Еджариа. Другите две имена са Ласана Кулибали и Джо Лорал.

"Ако ме питате, ако искам да задържа четиримата играчи и за следващия сезон, то аз бих ги купил още на момента", сподели мениджърът пред "Scotsman". Четиримата таланти впечатляват с изявите си от началото на сезона в Шотландия, но Юрген Клоп едва ли ще е съгласен да се раздели окончателно с играчи като Кент и Еджариа, които притежават огромен потенциал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички