Стана ясно кой клуб изкушава Алексис Санчес с огромна сума пари


Стана ясно кой клуб изкушава Алексис Санчес с огромна сума пари

2210 0

Звездата на Арсенал Алексис Санчес е изкушаван със седмична заплата от 500 000 лири от азиатския Хебей и именно това е причината чилиецът още да не е подписал нов договор с Арсенал, твърди "Дейли Мейл".

Към този момент "артилеристите" са готови да предложат "само" 180 000 паудна на Алексис. За интереса към чилиеца признава и треньорът на "Хебей" Мануел Пелегрини.

"Алексис винаги е правел верния избор по отношение на своята кариера. Вярвам, че отново ще постъпи правилно. Санчес започна в Южна Америка и бързо беше забелязан в Италия.

След това премина през Барселона, а сега е във Висшата лига. Вярно е, че засега там се играе най-силният клубен футбол. Но може би идва време Санчес да поеме ново предизвикателство."

Настоящият контракт на острието с "топчиите" изтича след 18 месеца. Санчес се чувства добре на "Емиратс", но иска да получава минимум 250 000 паунда.

В момента седмичната заплата на Алексис е 130 000. Преговорите продължават и лондончани не губят надежда да ги приключат успешно.

Все пак мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви наскоро, че дори и да не се стигне до споразумение, Санчес няма да бъде продаден преди края на контракта си през 2018 г.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички