Спорно отменен гол и слаба продукция за Ливърпул на "Анфийлд"


Спорно отменен гол и слаба продукция за Ливърпул на "Анфийлд"
Снимка: Guliver/GettyImages

1286 0

Ливърпул отново имаше сериозни проблеми срещу Уест Бромич Албиън и не успя да спечели срещу скромния си съперник, борещ се за оцеляване. Двете селекции завършиха при резултат 0:0 на "Анфийлд", което допълнително отдалечи "червените" от топ 3 на Висшата лига.

През първото полувреме двата отбора размениха по една страхотна възможност за гол, от които обаче не се възползваха Кану и Фирмино. През вторите 45 минути домакините се опитаха да натиснат, но добрите положения срещу дълбоката защита на съперника липсваха.

В 82' дойде най-спорният момент в мача. Соланке успя да се разпише, но попадението му беше отменено заради игра с ръка. Съдията обаче можеше спокойно да не отсъжда подобно нещо, след като нападателят категорично не игра с ръка, а топката от близко разстояние го удари в трицепса.

Равенството остави Ливърпул на 5-о място в класирането с актив от 31 точки. Възпитаниците на Юрген Клоп имат 3 равенства в последните си 5 мача от шампионата - два срещу отбори, които са около зоната на изпадащите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички