Спайдърмен вкарва нова фен-мода в Англия (ВИДЕО И СНИМКИ)


Спайдърмен вкарва нова фен-мода в Англия (ВИДЕО И СНИМКИ)
Снимка: Guliver/Getty Images

3833 0

Нахлуването на терена от страна на фенове се превърна в практика във всяка една страна.

Почти всеки уикенд на европейските терени се появяват футболни запалянковци, които търчат по зеления килим и обират своята минута слава, до момента в който стюардите не го хванат и изкарат от стадиона.

Един футболен фен обаче промени цялата представа за това как може да се нахлуе на футболния терен.

Мястото е "Стейдиъм ъв лайт", а Манчестър Сити се опитваше да сложи край на черната си серия срещу Съндърланд от 5 мача без победа като гост.

Брилянтността на Серхио Агуеро осигури победа с 4:1, но дори отиграванията на голмайстора на Премиършип не успяха да засенчат това, което направи един фен.

Преоблечен като Спайдърмен, фен, дошъл на стадиона очевидно с приятелката си, нахлу на терена и започна да обикаля, заигравайки се основно с играчите на Сити, "атакувайки" ги в познатия стил на героя от комиксите.

Е, той не се появи висящ на паяжина отнякъде, а просто нахлу от една от трибуните на стадиона, но все пак имитаторът на Спайдърмен се задържа на терена около минута под бурните овации на стадиона.

Стюардите обаче счетоха, че мачът трябва да продължи и се намесиха, въпреки че и те очевидно бяха впечатлени от иновативното мислене на този фен.

Сега остава да видим дали примерът на този фен ще бъде последван и дали още герои от комиксите ще се появят, особено в дните до Коледа, докато емоцията от появата на Спайдърмен ни държи. Аз си поръчвам Батман, а вие?

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички