Солскяер за твърда резерва: Може да играе много повече, отколкото си мислите


Солскяер за твърда резерва: Може да играе много повече, отколкото си мислите
Снимка: Getty Images/Guliver

4337 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер, изненада феновете на тима, заявявайки, че Алексис Санчес може да вземе участие в доста повече мачове, отколкото се смята. Думите му са още по-неочаквани, защото се считаше, че "червените дяволи" искат на всяка цена да се разделят с чилиеца, а една от причините е и огромната заплата, която той получава.

"Алексис е голям професионалист. Идва всеки ден, тренира изключително сериозно. Иска да бъде част от нас. Не разполагаме с най-големия избор в нападение, така че Алексис може да вземе участие в много повече мачове, отколкото си мислите. Той е качествен играч" - завърши Солскяер.

Припомняме, че Манчестър Юнайтед стартираха повече от впечатляващо новия сезон, като надделя над Челси с внушителното 4:0. Във втория кръг им предстои да се изправят срещу коравия отбор на Уулвърхямптън. А какво се е случило преди години в съблекалнята на "червените", когато Кристиано Роналдо тъкмо бе пристигнал на "Олд Трафорд" - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички