Солскяер обясни защо все още не може да стигне до победа срещу Уулвърхемптън


Солскяер обясни защо все още не може да стигне до победа срещу Уулвърхемптън
Снимка: Getty Images/Guliver

5516 0

Манчестър Юнайтед трябва "да заслужи" успеха си срещу Уулвърхемптън във ФА Къп в събота, след като отпадна от „вълците“ на четвъртфиналите в надпреварата миналата година, заяви мениджърът Оле Гунар Солскяер.

"Това ще бъде четвъртият път, в който се изправям срещу тях, и все още нямаме победа. Трудно място за гостуване. Ливърпул загуби тук миналия сезон, а Манчестър Сити отстъпи съвсем наскоро. Те разполагат с добри играчи, добър мениджър, който успя да наложи своята философия. Тимът може да сменя различни схеми – 3-5-2 или 3-4-3, като са отлично запознати с всеки един детайл… чака ни трудна вечер. Трябва да си заслужим успеха. Нуждаем се от позитивна реакция след поражението от Арсенал“, започна той на пресконференцията си.

Рекордната покупка на Юнайтед Пол Погба, който пропусна загубата от артилеристите с 0:2, ще се подложи на операция на глезена и ще отсъства от терените още четири седмици, като Солскяер обясни, че този път става въпрос за различна травма от тази, която извади французина от игра за три месеца през сезона. „Ето пак – трети кръг за ФА Къп и вие говорите за Пол. Той се завърна след период в лазарета, изигра два мача, получи травма и пропусна двубоя с Бърнли. Премина скенер…травмата не е същата, винаги се консултираш с медицинския щаб, искаш най-доброто второ мнение. Съветът беше да се оперира, ще отсъства вероятно 3-4 седмици". А към кои играчи поглежда Юнайтед на трансферния пазар, след като изпусна Холанд - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички