Солскяер използвал Кристиано Роналдо, за да убеди Марсиал да преподпише


Солскяер използвал Кристиано Роналдо, за да убеди Марсиал да преподпише
Снимка: Getty Images/Guliver

1685 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскаер е използвал хирът подход, за да убеди Антони Марсиал да поднови договора си. Оле е използвал Кристиано Роналдо, който е сред любимците на "Олд Трафорд" на феновете. Вчера французинът подписа нов петгодишен договор с клуба, след като само преди няколко месеца бе готов да напусне.

"Разбира се, всеки играч трябва да вземе решение как да развие кариерата си. Това зависи от него. Кристиано бе най-добрият по отношение на начина, по който се промени. Това е футболист, който трябва да вземеш като модел за подражание. Говорих с Антони за моя опит в клуба и за това, което можеш да постигнеш тук.

За кариерата на Кристиано и за това как той дойде тук. За всички фантастични играчи, които сме имали. Седнах и говорих с Антони и той иска да бъде част от всичко това. Вярваме, че в негово лице имаме топ играч. Аз съм тук 15 години - като футболист, треньор и мениджър. Знам много добре какво може да направи този клуб с кариерата ти. Мисля, че това е най-доброто място за него", сподели Солскяер. Антони Марсиал пропусна мача с Бърнли, а Пол Погба получи контузия в самия край, но Солскяер очаква и двамата да бъдат готови за утрешния двубой с Лестър.

А какви са трансферните цели на Манчестър Юнайтед за лятото - вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички