Солскяер: Сега е перфектният момент за дерби със Сити


Солскяер: Сега е перфектният момент за дерби със Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

1371 0

Мачът с Манчестър Сити идва в перфектния момент. Това заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер на днешната си пресконференция. Според него именно в подобен двубой футболистите на "червените дяволи" трябва да реагират и да отвърнат на удара след унизителната загуба с 0:4 при гостуването на Евертън в миналия кръг от Висшата лига.

Освен дербито със Сити в сряда на "Олд Трафорд", Юнайтед ще приеме и Челси в неделя, където също ще търси успеха срещу един от основните си конкуренти за попадане в топ 4 на класирането.

"Имахме среща с играчите след двубоя с Евертън и всеки един от тях беше крайно разочарован от представянето ни. Сега обаче сме изцяло фокусирани върху утрешния мач и съм сигурен, че ще отговорим по правилния начин. Сега е перфектният момент за дерби със Сити. Феновете винаги ще ни подкрепят, независимо какъв е резултатът, но те трябва да виждат усилия от играчите, а такива ще има, въпреки че Сити е много, много силен отбор. Очаквам често да ни фаулират и по този начин да опитват да спрат нашите контраатаки и да убият нашия ритъм на игра. Трябва да се подготвим за това и да отвърнем на удара", подчерта норвежецът.

А как мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп опита да надъхва Ман Юнайтед за мача с градския съперник вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички