Солскяер: От Мьолде ми пожелаха да не се връщам там


Солскяер: От Мьолде ми пожелаха да не се връщам там
Снимка: Getty Images/Guliver

1097 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че собствениците на Мьолде са му пожелали да не се връща в клуба. През декември 2018 година "червените дяволи" се уговориха с норвежкия клуб да наемат Солскяер до края на сезона след уволнението на Жозе Моуриньо.

Според споразумението Солскяер трябва да се върне в Мьолде през лятото, но сега той увери, че норвежците няма да му правят спънки, ако английският гранд реши да го задържи за постоянен треньор на тима.

АЛЕКСИС САНЧЕС ПОСОЧИ С КАКВИ ДУМИ СОЛСКЯЕР ПРЕОБРАЗИ ЮНАЙТЕД

"Когато се обадих на собственика и му казах, че ме канят в Юнайтед, той ми каза: "Отивай и се наслади. И, моля те, не се връщай". Защото знаеше, че това винаги е била моя мечта", сподели Солскяер, цитиран от "Sky Sports".

"И двамата собственици ми пожелаха всичко най-хубаво, защото знаеха, че мечтаех за това. Беше чудесно да получа подкрепата им. Ако се върна в Мьолде, ще се старая с всички сили, но то зависи от това кога ще се върна. Засега всичко е страхотно. Надявам се скоро да се видя със семейството си, защото това е единственият на моята работа тук", каза още младият треньор. А ето от какво, според слуховете, ще зависи бъдещето на треньора на "Олд Трафорд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички