Солскяер: Не можем да си позволим повече загуби


Солскяер: Не можем да си позволим повече загуби
Снимка: Getty Images/Guliver

1167 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че отборът му не може да си позволи повече грешки до края на сезона, ако иска да намери място в топ 4 на крайното класиране и да играе в Шампионска лига през следващата кампания.

"Червените дяволи" допуснаха второ поражение в последните си три мача във Висшата лига, след като загубиха гостуването си на Уулвърхемптън с 1:2 миналата вечер. За момента Юнайтед имат 61 точки и заема пето място в класирането, като са изиграли мач повече пред намиращите се на трета и четвърта позиция Арсенал и Тотнъм.

"Трябват ни 15 точки от последните шест мача, така че не можем да си позволим повече загуби. Предстоят ни трудни мачове, но ние сме много добър отбор, така че ще бъде трудно и на съперниците ни. Сега ще анализираме случилото се и ще се възстановим и подготвим за мача с Барселона, който ще е едно фантастично предизвикателство за нас", коментира норвежецът след двубоя.

Юнайтед поведе на "Молиню" с гол на Скот Мактомини, но допусна пълен обрат след попадение на Диого Жота и автогол на Крис Смолинг, а капитанът на тима Ашли Йънг бе изгонен след два жълти картона в рамките на пет минути. "Започнахме много силно, трябваше да поведем с три гола. Сами си създадохме проблеми. Ако не беше техният вратар, щяхме да спечелим", допълни Солскяер. За какво бившият мениджър на тима Луис ван Гаал разкритикува Солскяер вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички