Солскяер: Мачът с Тотнъм ще е първият ми истински тест


Солскяер: Мачът с Тотнъм ще е първият ми истински тест
Снимка: Getty Images/Guliver

1629 0

Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр сподели, че очаква нетърпение двубоя с Тотнъм следващия уикенд, защото това ще бъде първият "истински тест“ за него след идването му на "Олд Трафорд“ като треньор.

Норвежецът направи феноменален старт начело на "червените дяволи“, като спечели първите си пет мача начело на тима, включително и успех над Рединг за ФА Къп вчера. Следващата неделя обаче Юнайтед гостува на Тотнъм в дербито от 22-ия кръг на Висшата лига.

БЕРБАТОВ ДАДЕ ИЗНЕНАДВАЩ СЪВЕТ НА СОЛСКЯЕР ЗА ТРАНСФЕРИТЕ

"Гостуване на Тотнъм на "Уембли“ – това е истински тест. Чакам го с нетърпение, защото ще ми даде по-ясна представа на какво ниво сме в сравнение с водещите отбори. Не ни задоволява да говорим за четвъртото, петото или шестото място. След година-две нашият клуб трябва да се придвижи по-нагоре в класирането“, коментира Солскяр.

Манчестър Юнайтед ще замине на кратък лагер в Дубай, за да се подготвя при по-топло време за мача с "шпорите“. Вижте тук какво смята, че трябва да направи Солскяер, за да остане на поста за постоянно

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички