Солскяер: Лукаку и Алексис? От тях зависи дали ще получат шанс


Солскяер: Лукаку и Алексис? От тях зависи дали ще получат шанс
Снимка: Getty Images/Guliver

1332 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер даде пресконференция преди мача с Борнемут от Висшата лига. Норвежецът сподели, че Ромелу Лукаку и Алексис Санчес ще получат своите шансове, но това зависи изцяло от тях.

"Не мога да направя нищо за тяхното представяне на терена. Пол (Погба) се справя сам. Играчите сами отговарят за представянето си. Не мога да се съглася, че съм сторил това с Пол. Мога да дам шанс и на Лукаку, и на Алексис. Всичко обаче зависи от тях, когато получат шанс. Трябва да го сторят сами", уточни Солскяер.

"Тук съм, за да им помагам, да ги насочвам в правилната посока, а след това от тях зависи да го пренесат и на терена. Не можеш да кажеш на играчите какво да направят. Те не са тук без причина - те са добри играчи. От тях зависи да използват въображението , креативността си и да се наслаждават на играта си за този клуб", добави Солскяер.

"Валенсия е капитанът. Когато той е здрав и е на терена, ще носи капитанската лента. Не се намират много десни бранители, които да са по-добри от него", завърши Солскяер.

Междувременно стана ясно дали Пол Погба ще остане на "Олд Трафорд". Вижте отговора в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички