След всички критики Моуриньо получи неочаквана подкрепа от съперник


След всички критики Моуриньо получи неочаквана подкрепа от съперник
Снимка: Guliver/GettyImages

1342 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо понесе много тежки критики в последните седмици. Те са основани на слабата игра на "червените дяволи", отпадането от Шампионска лига, както и за на моменти дребнавото му поведение спрямо Манчестър Сити и други клубове. Той обаче получи неочаквана подкрепа от мениджъра на отбора, срещу когото английският гранд се изправя в полуфиналите за ФА къп - Маурисио Почетино.

"Според мен Жозе Моуриньо е един от най-добрите мениджъри в света. Няма нужда да го доказва на който и да било. Манчестър Юнайтед има фантастичен сезон, макар че, подобно не нас, те са разочаровани от отпадането си от Шампионска лига.

Те са по-добри от нас, защото имат повече точки от нас в Премиър лийг. Жозе Моуриньо върши страхотна работа във втория си сезон в Манчестър", заяви Почетино, който допълни, че Тотнъм няма да има предимство в полуфинала заради това, че цял сезон отборът играе домакинските си мачове на "Уембли".

"Този път е различно, защото ще разделим съоръжението с Манчестър Юнайтед. Те също имат достатъчно опит на "Уембли". Не мисля, че ние имаме предимство. Мисля, че това ще бъде типичен мач за Купата", добави бившият мениджър на Саутхямптън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички