След новия договор Венгер почна със старите номера - не дава пари за основната си цел


След новия договор Венгер почна със старите номера - не дава пари за основната си цел
Снимка: Guliver/GettyImages

1614 0

Арсенал е много близо до това да изпусне Александре Лаказет, след като лично президентът на Лион Жан-Мишел Оуа сподели, че до момента "топчиите" само са изразили интерес, но не са предложили сумата, която френският тим иска - между 44 и 53 милиона паунда.

Двамата са се срещнали на 13-и юни, но сделка не е сключвана, а Арсенал още не е отправил и оферта за така желания централен нападател. В същото време от Лион изчакват и Атлетико Мадрид, тъй като "дюшекчиите" са готови да изпълнят финансовите претенции на френския тим, но могат да вземат Лаказет едва на 1-и януари, когато отборът ще има право да картотекира нови играчи.

"Артилеристите" все пак имат коз в ръкава си, ако Арсен Венгер действително не иска да плаща високата трансферна сума за нападателя  - Оливие Жиру. Президентът на Лион призна, че има интерес към нападателя на Арсенал, а и самият той обмисля бъдещето си заради Световното първенство през 2018 година.

Франция ще бъде един от фаворитите в турнира, но в нападение има сериозна конкуренция. Жиру не е първи избор на Венгер, а това може да доведе до разманя на двамата нападатели плюс доплащане от страна на лондончани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички