След неуспеха с Деян Ловрен, Рома ще взима защитник от Манчестър Юнайтед


След неуспеха с Деян Ловрен, Рома ще взима защитник от Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1768 0

Отборът на Рома продължава усилено да търси централен защитник. През това лято "вълците" се разделиха с Костас Манолас, който премина в Наполи, но така и не могат да намерят негов заместник, а краят на трансферния прозорец е все по-близко.

В Рим направиха опит да вземат Деян Ловрен от Ливърпул, но в крайна сметка сделката пропадна, след като двата тима не успяха да се договорят. За това италианският тим сега опитва да привлече Крис Смолинг от Манчестър Юнайтед.

"Sky Sports" информира, че сделката е много близко до това да стане факт. Английският национал се очаква да получава малко игрово време на "Олд Трафорд" след пристигането на Хари Магуайър от Лестър. Очаква се сделката да бъде за отдаване под наем за един сезон и да няма опция за закупуването на играча. 

След неуспешния опит да бъде привлечен Деян Ловрен, в медиите в Италия се появи информацията, че "вълците" ще опитат да вземат и ненужен от Арсенал. Повече по темата - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички